İncirli İlkokulu

Vizyon: İncirli İlk ve Orta Okulu´nu okul paydaşlarımızın güç birliği ile İl ve ilçemizin en iyi liselerine her yıl artan sayıda öğrenci yerleştiren, bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan, araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, gelişime açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, yüksek ahlaki değerler kazanmış, çevre okullar ile rekabete hazır bireyler yetiştiren, sportif, sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, başarılı okul normlarına eşdeğer eğitim veren ve memnun kalınan bir eğitim kurumu haline getirmektir.

Misyon: Milli değerlerine bağlı, bilime önem veren, yeniliklere açık, özgüveni yüksek, çevreye ve insani değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: .

Yabancı Dil:
Lojman: 3 - Mevcut lojmanlar doludur. Lojmanlar soba ile ısıtılmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://incirliilkokulu.meb.k12.tr

Adres - İncirli Mahallesi Nurdağı / Gaziantep

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Köy halkının büyük çoğunluğu tarım ve hayvancılıkla geçimlerini sürdürürken bir kısmı da il dışında çeşitli işlerde çalışmaktadırlar. Devletin 27´şer dönüm araziyi paylaştırması sonucu arsa sahibi olan köylümüzün gelir durumu farklılıklar göstermektedir.

Adres - İncirli Mahallesi Nurdağı / Gaziantep

Ulaşım Şahsi araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 60 Km ve İlçe merkezine 30 Km uzaklıktadır